If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тракане някъде от към пистовият ремък 156 SW 2.4 JTD 140 ph
Образователна тема с линк и картинки какво се случва след блокажа на съединителя.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Механизма подлежи на рециклиране от кадърен стругар.Щото 280 левчета са една средна заплатка.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
100-на лева е ролката,труда зависи от майстора или от теб
Повече от 130-140лв няма да ти се размине
Ако имаш проблем като в линка с темата която пуснах,нямаш голям избор
А как мога да разбера дали ангренажа е зацепен правилно, тъй като нещо ми се струва ,че двигателя започна да работи на равномерни импулси поне така звучи , но оборотомера не мени оборотите!!!
Възможно ли е да работи така заради алтернатора.И още един въпрос, алтернаторите на бензиновите и дизеловите 156-ци еднакви ли са?
Не!Приличат си само по външен вид,а се различават по ампераж и по въпросната ролка.
Как мога да разбера дали ангренажа е зацепен правилно , имали някъкви белези или това може да стане само с така наречените пети.Съмнява ме звука от двигателят, който наподобява ритмично играене на оборотите.
само с пети, ама то голяма работа, още 2 болта и все едно си сменил ангренажа.
По-добре се насочи към диагностика да покаже има ли някакви нередности по налягания, дюзи и т.н.
Comment